Autobedrijf Langenkamp & Van Steen gaat verhuizen

U heeft het vast al gehoord en misschien bent u al helemaal op de hoogte van de aanstaande verhuizing van onze autogarage. We zijn enorm trots dat wij per januari een prachtig eigen pand kunnen betrekken aan de Luzernestraat 44 op bedrijventerrein Spoorzicht. Wij blijven tijdens de verhuizing gewoon geopend en helpen u zoals gewoonlijk met alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto.

Het vertrouwde gezicht naast de Shell aan de Zuiderdreef zal worden ingeruild voor een state-of-the-art garage aan de Luzernestraat 44 op bedrijvenpark Spoorzicht. Met 6 bruggen en alle mogelijke voorzieningen om alle merken auto’s te kunnen repareren en onderhouden gaat het team een hele nieuwe fase tegemoet.

januari 2019

Inmiddels zijn de eerste palen geslagen en zal de garage in januari over gaan. In de eerste instantie zullen 3 bruggen worden overgeplaatst en er komen 3 nieuwe, zodat er zowel op de Zuiderdreef als op de Luzernestraat aan auto’s gewerkt kan worden. Klanten kunnen op die manier, zoals gewoonlijk, goed en professioneel geholpen worden.

L en S eerste paal

Veilige kilometers voor iedereen

Samen met 3 monteurs worden dagelijks auto’s onderhouden, van een nieuwe APK voorzien, grote en kleine reparaties uitgevoerd en bovendien alle klanten een betrouwbaar advies geven. Bij Autobedrijf Langenkamp staat er namelijk 1 ding echt voorop en dat is voor iedereen vele veilige kilometers!

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de bouw en al het nieuws rond Langenkamp & Van Steen? Volg dan onze facebookpagina, daarop plaatsen we met grote regelmaat allerlei wetenswaardigheden rond onze aanstaande verhuizing, tips en aanbiedingen.