Wij zijn verhuisd naar Luzernestraat 44

Per 18 januari 2019 zijn wij verhuisd naar onze spiksplinternieuwe garage aan de Luzernestraat 44 op bedrijventerrein Spoorzicht. De garage is van alle gemakken voorzien om alle merken auto's te kunnen onderhouden en repareren. Met 6 bruggen hebben we voldoende ruimte om zo secuur en zo snel mogelijk aan uw auto te werken. Zodat u weer vele veilige kilometers kunt maken.

 

Een nieuwe garage waar we trots op zijn

 

Langenkamp en van Steen nieuwe garage Nieuw VennepWij hebben, samen met een groot team aan bedrijven, ontzettend hard gewerkt om onze nieuwe garage zo mooi en efficient mogelijk te bouwen en in te richten. Net zoals met uw auto, pakken wij de zaken grondig aan en willen we allestot in de puntjes geregeld hebben. Als klant merkt u hier weinig van, behalve dan dat u onze mooie niewwe garage kunt komen bezoeken. We zitten misschien wel dichterbij! 

Zoals gebruikelijk kun u online uw afspraak inplannen, waardoor u baas blijft over uw eigen agenda. Lekker overzichtelijk en wel zo praktisch lijkt ons. Natuurlijk staan wij u ook telefonisch met raad en daad ter zijde en kunt u ook persoonlijk een afspraak komen maken voor uw APK, een onderhoudsbeurt of een reparatie.

Ons nieuwe adres: Luzernestraat 44, 2153 GN in Nieuw-Vennep