748b.jpg
DSC_0174-1.jpg

Gratis pechhulp & mobiliteitsgarantie

Ook belangrijk om te weten is dat uw auto, door regelmatig onderhoud langer meegaat. Onverwachte kosten blijven gewoonweg uit doordat uw auto frequent wordt nagekeken en op een aantal punten wordt gecheckt. Laat u een grote of een kleine onderhoudsbeurt door Langenkamp & Van Steen doen, dan krijgt u hierbij gratis Pechhulp Europa Service van ons kado.

Hoge BOVAG kwaliteitseisen

Langenkamp & Van Steen maakt gebruik van de pechhulp service van AA Team. AA Team is geen verzekering, maar een zelfstandige en onafhankelijke onderneming die bemiddelt bij pech en berging. Wij kunnen u deze extra service aanbieden omdat wij onder andere aangesloten zijn bij BOVAG. Mede door dit lidmaatschap worden wij gecontroleerd en kunnen wij gebruik maken van de uitgebreide kennisbank van de BOVAG. Wij zijn overtuigd van de goede service en kwaliteit die wij u leveren. En uiteraard omdat wij onze klanten het allerbeste gunnen. U begrijpt dat wij niet zomaar een pechhulp kado doen, dit kan alleen doordat wij zeker weten dat wij met de beste monteurs en producten werken. 

Gratis mobiliteitsgarantie voor ieder merk

Zoals aangegeven ontvangt u van ons een gratis pechhulp / mobiliteitsgarantie bij uw grote- of kleine beurt van uw auto. Hiervoor krijgt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week hulp bij pech in het binnen- of buitenland (Europa). Bij een klein probleem en tijdens onze openingstijden kunt u contact opnemen met ons. Staat u met pech in de buurt dan komen wij het probleem direct verhelpen. Wanneer u onderweg bent en niet meer verder kunt rijden, dan belt u het pechnummer en komt er hulp naar u toe. Mocht de auto niet ter plekke gerepareerd kunnen worden, dan ontvangt u vervangend vervoer. 

Één jaar gratis pechhulp

Zonder risico kunt u heerlijk zorgeloos op pad, een veilig gevoel als u weet dat hulp altijd onderweg is, wanneer dit nodig blijkt te zijn. Wij zetten alvast kort alle voordelen op een rijtje. De volledige voorwaarden kunt u hier vinden.

  • Pechhulp 7 dagen in de week 24 uur per dag
  • In Nederland en Europa (42 landen)
  • In uw eigen woonplaats helpen wij ook
  • Kenteken gebonden (rijdt er iemand anders in uw auto, dan helpen wij ook)
  • Gratis, dus u heeft geen andere hulpdienst meer nodig

pechhulp

Ook hulp bij menselijke oorzaak

Misschien heeft u het weleens meegemaakt; een moment van onoplettendheid of gewoonweg dikke vette pech! Een ongeluk zit in een klein hoekje en is ook menselijk wat ons betreft. Dus als u met pech komt te staan doordat u zelf de pech heeft veroorzaakt is dit gewoon dubbelpech. Wij schieten u dan alsnog vliegensvlug te hulp! Denk hierbij aan de meest voorkomende gevallen:

  • Lege accu
  • Sleutel in uw auto en de deur op slot
  • Verkeerde brandstof
  • Lege tank
  • Niet kunnen verwisselen van een band

Informatie over gratis pechhulp

Wat wij willen is dat u altijd met een veilig gevoel in uw auto rijdt. In de eerste plaats omdat de auto goed is onderhouden en in de tweede plaats, dat mocht u met pech komen te staan, er dan snel hulp onderweg is. Wij vinden dit dusdanig belangrijk dat wij u, bij een beurt, de pechhulp kado doen. Uiteraard leggen wij graag uit hoe dit precies in zijn werk gaat en vertellen u graag wat de voorwaarden zijn. Belt u ons gerust als u meer informatie wilt, wij staat u met veel plezier te woord op 0252 68 99 18. Bent u niet zo'n beller en maakt u graag alvast een afspraak? Dan kunt u, via een kijkje in onze agenda, zelf kijken wanneer u het beste langs kan komen. 

logo BOVAG - Autobedrijf Langenkamp & Van Steen   leaseprof   lsclogo   autocross haarlemmermeer

Volg ons

     

Reviews

Contact

Autobedrijf Langenkamp & van Steen
Luzernestraat 44
2153 GN Nieuw-Vennep

Tel 0252-689918
Fax 0252-673796

Whatsapp Langenkamp  Bericht via Whatsapp

Email

Disclaimer