Email

contact via whatsappcontact via Facebookcontact via Twittermail ons

Slide background

Blog

Hieronder de laatste blogs waar we regelmatig interessante artikelen zullen publiceren. Allemaal om u verder te helpen, te informeren en verdere te helpen waar nodig.

Autobedrijf Langenkamp en Van Steen gaat verhuizen
18 jan 2019

Wij zijn verhuisd naar Luzernestraat 44

Per 18 januari 2019 zijn wij verhuisd naar onze spiksplinternieuwe garage aan de Luzernestraat 44 op bedrijventerrein Spoorzicht. De garage is van alle gemakken voorzien om alle merken auto's te kunnen onderhouden en repareren. Met 6 bruggen hebben we voldoende ruimte om zo secuur en zo snel mogelijk aan uw auto te werken. Zodat u weer vele veilige kilometers kunt maken.

Autobedrijf Langenkamp en Van Steen gaat verhuizen
24 sept 2018

Autobedrijf Langenkamp & Van Steen gaat verhuizen

U heeft het vast al gehoord en misschien bent u al helemaal op de hoogte van de aanstaande verhuizing van onze autogarage. We zijn enorm trots dat wij per januari een prachtig eigen pand kunnen betrekken aan de Luzernestraat 44 op bedrijventerrein Spoorzicht. Wij blijven tijdens de verhuizing gewoon geopend en helpen u zoals gewoonlijk met alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto.

Pechhulp
03 juli 2017

Pechhulp

Laat u bij ons uw onderhoud uitvoeren, een grote of een kleine beurt, krijgt u van ons een jaar gratis pechhulp met Europa service! Komt u na een jaar weer terug, dan verlengen wij deze weer met een jaar. Zo blijft u altijd mobiel!

L&S Serviceclub
24 apr 2017

L&S Serviceclub

U bent lid van de L&S Serviceclub wanneer u een achterplaat van Langenkamp & van Steen op uw auto heeft.
Onze monteurs kunnen hieraan direct zien dat u vaste klant bent bij ons.