748b.jpg
DSC_0174-1.jpg

APK Nieuw-Vennep

Zo controleren wij ook uw reservewiel, testen de accu, meten het koelsysteem op vorstbeveiliging, testen de remvloeistof (kookpunt), controleren de distributieriem interval (kilometers of aantal jaren), controleren het oliepeil, ruitschade, maar ook de dikte van de remblokken.

Een auto met banden van 1.7 mm, bijna versleten remblokken, remvloeistof die er 10 jaar in zit, een slechte accu, en een oliepeil onder het minimum is ook goedgekeurd voor de APK, de vraag is of u hier mee wilt rijden. Wij denken van niet, van ons mag u meer verwachten!

Een monteur is hier 3 kwartier mee bezig en daarom kost een APK bij ons 45 euro (benzine auto). U kunt vast ergens minder voor een APK betalen. Vraag u dan wel af of u dezelfde kwaliteit krijgt, en of u niet in een later stadium alsnog moet betalen voor tekortkomingen, die er bij ons uitgehaald worden.

Volgens de rijksoverheid:

“Wat is de Algemene Periodieke Keuring (APK)?
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring voor personenauto’s, bedrijfsauto’s en aanhangers. Tijdens deze keuring beoordeelt een keurmeester uw voertuig op verkeersveiligheid, milieu en registratie.

APK is een momentopname

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijft belangrijk”

De rijksoverheid heeft hier een heel goed punt:u gaat er toch van uit dat u het komende jaar veilig kunt rijden. Onderhoud is natuurlijk ook van groot belang voor het behoud van uw auto en storingsvrij rijden, maar u gaat er terecht niet van uit dat uw auto een maand na de APK misschien niet meer veilig is.

APK

logo BOVAG - Autobedrijf Langenkamp & Van Steen   leaseprof   lsclogo   autocross haarlemmermeer

Volg ons

     

Reviews

Contact

Autobedrijf Langenkamp & van Steen
Luzernestraat 44
2153 GN Nieuw-Vennep

Tel 0252-689918
Fax 0252-673796

Whatsapp Langenkamp  Bericht via Whatsapp

Email

Disclaimer