748b.jpg
DSC_0174-1.jpg

Verzekeren

Wij doen er alles aan om u te ontzorgen en zekerheid te bieden door onze garantie, service, onderhoud, klantgerichtheid en onze samenwerking met de BOVAG.
Vind u het fijn om alles omtrent uw auto op één adres te regelen? Kies dan voor Langenkamp & van Steen en het BOVAG Rij zeker plan.

U kunt ook zelf thuis een verzekering afsluiten:

[button link="https://www.bovagautoverzekering.nl/" target="_blanc"]Rechtstreeks via BOVAG[/button]

BOVAG Rij zeker plan

Heeft u net een nieuwe auto gekocht bij Langenkamp & van Steen?
Of bent u op zoek naar een andere autoverzekering?
Dan bent u bij Langenkamp & van Steen aan het juiste adres.
Wij doen er alles aan om u te ontzorgen en zekerheid te bieden door onze garantie, service, onderhoud, klantgerichtheid en onze samenwerking met de BOVAG. Vindt u het fijn om alles omtrent uw auto op één adres te regelen? Kies dan voor Langenkamp & van Steen en het BOVAG Rij zeker plan.

De voordelen van het Rij Zeker Plan
·U kunt voor alle producten terecht bij uw BOVAG Autobedrijf
·U profiteert van een interessante rentekorting op een financiering als u ook kiest voor de BOVAG Autoverzekering
·Heeft u schade aan uw auto of heeft u autopech? Uw autobedrijf handelt uw zaken af
·De producten zijn inhoudelijk op elkaar afgestemd

Het Rij zeker plan bestaat uit 4 producten waar u uit kunt kiezen.
·Autoverzekering
·Auto financiering
·Pechhulp
·Aanvullende garantie

Het is uiteraard mogelijk om deze producten los van elkaar af te sluiten of slechts een aantal van deze producten binnen het Rij zeker plan aan te schaffen. Wilt u graag enkel Pechhulp, BOVAG Autoverzekering en Aanvullende garantie? Of liever Financiering en Autoverzekering? Alles is mogelijk. Stel u eigen plan samen en zorg voor de bij u passende zekerheid. Wij adviseren u graag wat bij u past en wat voor u geschikt is. Tot ziens bij Autobedrijf Langenkamp & van Steen.

Bovag autoverzekering

Waarom een BOVAG autoverzekering

Geen gedoe bij schade

Een schade is al vervelend genoeg, dus u wilt goed geholpen worden bij de reparatie. Met de BOVAG Autoverzekering levert u simpelweg uw sleutels in bij uw BOVAG Autobedrijf  en alles wordt verder geregeld. Uw auto wordt gerepareerd met uitsluitend nieuwe onderdelen en de afhandeling vindt rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij plaats. U blijft ondertussen mobiel met een gratis vervangende auto gedurende de gehele reparatieperiode.
Klik hier voor meer voordelen en informatie over de BOVAG autoverzekeringen .

Wordt uw auto gestolen of total loss verklaard dan ontvangt u niet de dagwaarde, maar wordt de aanschafprijs van uw auto vergoed. Dat verschil loopt al snel in de duizenden euro’s! OF: Voor € 10.000,- gekocht is voor € 10.000,- verzekerd!

De zekerheid van een BOVAG autoverzekering
Met BOVAG Autoverzekering weet u vooraf zeker dat er geen onverwachte tegenvallers komen. Zo zijn in de fabriek gemonteerde accessoires onbeperkt meeverzekerd en wordt een (ruit)schade gerepareerd zonder eigen risico. Bent u niet tevreden over de BOVAG Autoverzekering? Dan kunt u dagelijks opzeggen zonder opzegtermijn. Geen verplichting om te blijven wanneer u dat niet wilt, dat is ook de zekerheid van BOVAG.

logo BOVAG - Autobedrijf Langenkamp & Van Steen   leaseprof   lsclogo   autocross haarlemmermeer

Volg ons

     

Reviews

Contact

Autobedrijf Langenkamp & van Steen
Luzernestraat 44
2153 GN Nieuw-Vennep

Tel 0252-689918
Fax 0252-673796

Whatsapp Langenkamp  Bericht via Whatsapp

Email

Disclaimer